Η εταιρεία

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΝΟΜΩΝ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1996, με βασικό μέτοχο το κ. Επαμεινώνδα Μαραγκό ο οποίος διατηρεί την επιχείρηση ως σήμερα.

Δίκτυο πωλήσεων Lavazza

Τι κάνουμε

Κύριο αντικείμενό μας είναι η εμπορία και διανομή καφέ espresso σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, καφενεία, αναψυκτήρια, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία και σπίτια.

1+

Επαγγελματίες

0+

Καταστήματα

Τι εμπορευόμαστε

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΝΟΜΩΝ αντιπροσωπεύει σ’ όλη την Θεσσαλία το μοναδικό σύστημα παραγωγής καφέ espresso με τις μηχανές της LAVAZZA ESPRESSO POINT, που παρασκευάζουν ένα τέλειο espresso χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και τεχνικές. Επίσης διαθέτει τις μηχανές LAVAZZA BLUE και όλα τα άλλα προϊόντα της LAVAZZA.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει επίσης τις αρωματικές γεύσεις σοκολάτας HERACLEA, το τσάι DILMAH, τους χυμούς PAGO καθώς και άλλα προϊόντα όπως ζάχαρη σε φακελάκια, σε κύβους ή σε stick, μπισκότα και σοκολατάκια σε διάφορες γεύσεις, γαλλικό καφέ σε ατομική συσκευασία, ελληνικό καφέ, σιρόπια που δίνουν γεύση στον καφέ και γενικά τα πάντα γύρω από τον καφέ.

Επικοινωνία

Τεχνική υποστήριξη

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΝΟΜΩΝ έχει το εξουσιοδοτημένο service των μηχανών LAVAZZA ESPRESSO POINT και LAVAZZA BLUE.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΝΟΜΩΝ τα τελευταία χρόνια πέρα από τον καφέ και τα συνοδευτικά του, ασχολείται και με τον επαγγελματικό εξοπλισμό, προσπαθώντας να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε επιχειρηματία που θέλει να δραστηριοποιηθεί σε χώρους μαζικής εστίασης.

Τα αυτοκίνητα και το προσωπικό της εταιρείας φέρνουν στην πόρτα κάθε πελάτη, σ’ όλη την Θεσσαλία όλη την γκάμα των προϊόντων χωρίς καμία επιβάρυνση.

Δίκτυο πωλήσεων Lavazza

Οι συνεργάτες μας

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.