Τεχνική υποστήριξη μηχανών Lavazza

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΝΟΜΩΝ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1996, με βασικό μέτοχο το κ. Επαμεινώνδα Μαραγκό ο οποίος διατηρεί την επιχείρηση ως σήμερα.

Τι κάνουμε

Η επιχείρηση ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΝΟΜΩΝ του Μαραγκού Επαμεινώνδα διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και γρήγορα στις ανάγκες της τεχνικής υποστήριξης που ενδεχομένως να χρειαστείτε στην πορεία της συνεργασίας σας μαζί μας. Επίσης, υπάρχει απόλυτη κάλυψη ανταλλακτικών των προϊόντων που εισάγουμε και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά για την επισκευή των μηχανών Lavazza Espresso Point και Lavazza Blue.

Η άριστη αποκατάσταση των μηχανών Lavazza τα τελευταία 25 χρόνια μας καθιστά leader στην επισκευή τους. Η διαχρονική ποιότητα των μηχανών Lavazza αναγνωρίζεται παγκοσμίως με αποτέλεσμα τα περισσότερα μοντέλα των μηχανών να λειτουργούν άψογα ακόμη και μετά από πολλά χρόνια. Οι γνώσεις μας πάνω στην επισκευή των μηχανών Lavazza βοηθά στην καλύτερη παρασκευή των ροφημάτων.

Μία επικοινωνία μαζί μας θα μας βοηθήσει να λύσουμε το πρόβλημα της μηχανής σας. Η εταιρία μας μπορεί να καλύψει την επισκευή όλων των μηχανών Lavazza από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την λύση που χρειάζεστε.

Τεχνική υποστήριξη μηχανών Lavazza

Ολοκληρωμένες λύσεις

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΝΟΜΩΝ τα τελευταία χρόνια πέρα από τον καφέ και τα συνοδευτικά του, ασχολείται και με τον επαγγελματικό εξοπλισμό, προσπαθώντας να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε επιχειρηματία που θέλει να δραστηριοποιηθεί σε χώρους μαζικής εστίασης.

Τα αυτοκίνητα και το προσωπικό της εταιρείας φέρνουν στην πόρτα κάθε πελάτη, σ’ όλη την Θεσσαλία όλη την γκάμα των προϊόντων χωρίς καμία επιβάρυνση.

Οι συνεργάτες μας

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.